Aktuellt nu 2014
Färskt överst på sidan

 


Jaktskyttets dag

Arrangemanget som är ett samarbete mellan Umeå jaktskytteklubb, Jägareförbundet Umeå, Studiefrämjandet och Jägareförbundet Västerbotten samlade intrsserade skyttar i alla åldrar. Från luftgevärs ålder och uppåt provades det på att skjuta björnpasset gratis, simulator skytte och även trap skytte. för dom som inte var intresserad av skytte fanns det fika, korv och hamburgare

 


Målning och gardinhelg

Efter en helg med flitiga medllemmars arbete är nu klubbhuset färdigt för invigningsfesten. Det har målats och sytts gardiner i rasande fart för att huset ska vara fint till både Jaktskyttets dag och invigningsfesten. Ni som inte har hunnit anmäla er till festen har några dar på er att göra det.

För anmälan se nedan.

På Jaktskyttets dag har ni också möjlighet att beskåda resultatat


Glöm inte att anmäla er till Invigningsfesten i klubbhuset 19,00 Lördag 24 maj 19,00

Anmäl er till Stefan Karlsson 070-693 43 73 eller
Ellinor Häreskog 070-659 29 18


Den 17-18 maj samlas vi på banan för att ställa i ordning för säsongen. Bl.a. ska klubbhuset målas, dessutom är det dom vanliga återkommande åtgärderna inför säsongstart som måste ordnas. Vi hoppas på stor uppslutning så går det ju som vanligt lätt och snabbt

Jaktskyttets dag

Baggböle skjutbana, onsdag 21 maj, kl 18-21
Kom till en skyttekväll med aktiviteter både för vuxna och barn. Här kan du få tips och hjälp med din skjutteknik på både kula och hagel. Du kan även avlägga björnpasset gratis. Det finns även möjlighet att skjuta med skyttesimulator, en lämplig övning både för vuxna och barn. För barn och ungdomar finns det möjlighet att prova på både luftgevärs- och .22-skytte. Det kommer att finnas en tipspromenad, för både vuxna och barn och försäljning av fika, korv och hamburgare.

På Tävlingssidan hittar ni dagar då ni kan placera er på den här sidan. Ha gärna med er kameran då ni tävlar på andra orter så kan ni hjälpa till med att fylla denna och kanske andra sidor.

 

Årsmöteshandlingar

 


Tidigare årgångar av sidan hittar du här nedanför


Aktuellt nu sidan 2013

Aktuellt nu sidan 2012

Aktuellt nu sidan 2011

Aktuellt nu sidan 2010

Aktuellt nu sidan 2009

Aktuellt nu sidan 2008

Aktuellt nu sidan 2007