Skjutbaneflytten

Läget runt vår nya bana är tyvärr inte vad vi hade hoppats på nu när vi snart är i mitten av augusti….. Förseningar och oklarheter i byggprocessen har gjort att det inte kommer finnas några älgbanor i drift denna säsong! Det vi kan hoppas på denna höst är att vi KANSKE kan ha en fungerande inskjutningsbana någon gång i oktober/november. Detta är dock något som hänger mycket på om polisen kan komma och besiktiga banan när den väl är klar för användning.

Klubbhuset är på plats men inte i användbart skick än, gissningsvis kommer byggnaden stå kallställd kommande vinter eftersom ingen ström finns framdragen till banområdet. Umeå energi har tidigare meddelat att detta kan ta tid och vi verkar inte vara prioriterade. Det har borrats för vatten men när det saknas ström på banan går det inte att komma vidare där.

Vår nya anläggning kommer bli mycket fin men det drar tyvärr ut på tiden med bygget och vi i styrelsen kan inte göra mycket mer än att titta på och hoppas att det inte blir mer förseningar och trassel!

/Umeå Jakskytteklubbs styrelse, genom Stefan Karlsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *